Τετάρτη 10 Αυγούστου 2016

Σχόλιο:"Ποιον εκπροσωπεί η Άννα Κορακάκη";

Ποιον εκπροσωπεί η Άννα Κορακάκη;

 
Χειροκροτάνε την χώρα της νικήτριας ή την νικήτρια;
Μην ακούω "πήραμε το μετάλλιο στους ολυμπιακούς αγώνες" και τέτοιες τρίχες. Δεν το πήρα εγώ, εγώ ήμουνα στον καναμπέ μου, το πήρε η αθλήτρια που κέρδισε, η Κορακάκη. Όχι γιατί το κράτος γράφει στα παλιά του τα παπούτσια τα μη εμπορικά αγωνίσματα, όπως την σκοποβολή, και άρα δεν συνέβαλε στην επιτυχία της, αλλά γιατί ένας αθλητής (ειδικά σε ένα ατομικό αγώνισμα) εκπροσωπεί πρώτα απ' όλα τον εαυτό του και ας λένε όρισμένοι απ' αυτούς ότι εκπροσωπούν βασικά την Ελλάδα. Αυτοί ξέρουν καλά ποιον εκπροσωπούν την ώρα που αγωνίζονται. Μετά ξεκινάνε οι δημόσιες σχέσεις.
Και μπράβο της γιατί δείχνει σεμνή και μετρημένη όταν δηλώνει "Νιώθω υπερηφάνεια που εκπροσωπώ την Ελλάδα στο Ρίο αλλά δεν πρέπει να δίνουμε υπερβολικές διαστάσεις.", τη στιγμή που βγαίνουν διάφορα νούμερα μετά από επιτυχίες και λένε "η ελληνική ψυχή" και το "DNA" και σαχλαμάρες.
Όμως είπε και το παρακάτω:
"Η παρότρυνσή μου στα νέα παιδιά είναι να ασχοληθούν με τον αθλητισμό. Αν όχι με τον πρωταθλητισμό, τουλάχιστον με τον αθλητισμό. Γιατί ο αθλητισμός είναι υγιής, ο πρωταθλητισμός όχι".
Αυτό και μόνο εξαιρεί τους οπαδούς του πρωταθλητισμού από τους "όλοι μαζί το πήραμε το μετάλλιο". Ξέρετε, αυτούς που σφυρίζανε (πρωτάκουστο!) τον αντίπαλο του Πύρρου Δήμα για να κερδίσει ο δικός μας, αυτούς που βλέπουνε πίσω από την υπόθεση Κεντέρη-Θάνου συνωμοσία και τίποτα άλλο, αυτούς που δεν έχουν πρόβλημα στις μεταγραφές αθλητών με σκοπό το μετάλλιο, αυτούς που με την στάση τους έχουν κάνει τους (πρωτ)αθλητές να ζητάνε συγνώμη για τις αποτυχίες τους. Συγνώμη από ποιον ρε παιδιά;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου